Kan jeg opsige som det passer mig?

Ja, du kan naturligvis altid opsige din aftale med Salestring.com, og er aldrig bundet udover 30 dages opsigelsesvarsel. Det er udelukkende så dine partnere har tid til at fjerne dine annoncer.

Skal jeg betale ekstra for kundeservice eller er det med i prisen?

Hos Salestring.com har vi valgt at gøre det enkelt og har derfor kun én pris. Hvis du har brug for support / kundeservice så skriver du blot til os. Vi besvarer typisk alle henvendelser indenfor 2 timer, og altid inden for et døgn. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan fungerer affiliate hos Salestring.com?

Salestring.com samarbejder med en lang række medier og blogs, og de er alle registreret i vores system. Vi sørger for at alle medier og blogs ved at dine bannere og tekstlinks nu er i vores system, og vi sørger også for at dine bannere og tekstlinks får en masse visninger på vidt forskellige medier – og derudover er vores system beregnet på selvbetjening for medierne. Hvis din webshop og de procenter eller priser pr. klik, salg eller besøgende du vil betale til medierne er attraktive nok, så henter medierne dine bannere og tekstlinks i vores system.

Hvad er risikoen ved at tilmelde mig?


Salestring.com er det sikreste sted for dig – hos os kan du godkende hvert enkelt medie der får lov til at vise dine bannere og tekstlinks, og du kan ligeledes godkende hvert enkelt salg der kommer igennem fra disse medier. Du sikrer dig dermed mod at dine bannere og tekstlinks vises på ulovlige medier, og du sikrer ligeledes at de salg du betaler for er 100% reelle.

Hvordan fungerer trackingen?


Salestring.com har markedets mest moderne og mest pålidelige tracking – vi benytter os af flash-tracking, det vil sige når en bruger viser interesse for dine budskaber, så lagres en lille cookie på brugerens pc, og selvom vedkommende skulle skifte til en anden browser eller lignende, så kan vi stadig identificere vedkommende.

Hvor længe kan en bruger vente med at købe?


Fra en bruger er blevet eksponeret for et banner eller et tekstlink for din webshop, så gemmes der en cookie på brugerens computer i 30 dage. Det er branchestandard. Det vil sige at når din nye kunde efter 30 dage vælger at købe igen hos dig, så betaler du ikke længere kommission til det medie hvor brugeren oprindeligt blev eksponeret for dine bannere eller tekstlinks. Forvirret? Så kan du altid skrive til os på morten@salestring.com. Vi bestræber os på altid at svare indenfor 24 timer, men typisk går der under et par timer inden du har svar.